Nuffnang Ads

Wednesday, 23 March 2011

untuk kawan-kawan

iwan fals adalah artis dari seberang yang menjadi kegemaran aku.






*aku dilanda mood malas menulis.

p/s: senyumlah kawan-kawan walaupun kita adalah insan yang terlupakan.

26 comments:

norh said...

ikutlah kata hati...

april said...

saya suka 'aku bukan milikmu'
sangat suka lagu tu.
nostalgik.

Dark Half said...

lagu yg sangat puitis dan indah (:

ghost writer said...

masih tersenyum sehingga habis lagu...

iwan falls..bapa aku peminat setianya.

skandaLdariLangit said...

siapa lupakan karlos?

ska tidak~

gedek! said...

kita ada penyanyi setanding iwan fals tak?

sapa eh?

intan.maisarah said...

cuba untuk senyum

:]

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

belum ada gedek

RastaMat said...

iwan fals memang artis yang artis (layak digelar artis yang memperjuangkan seni musik)

Pena Marhaen said...

norh : kata hati selalu tidak tepat..

april : saya suka kesemua lagu iwan fals..

lagu 'aku bukan milikmu"ada inspirasi dan menyentuh perasaan.

Pena Marhaen said...

dark half :mmg indah lagu ni..

ghost writer : aku juga peminat setianya..senyum*

Pena Marhaen said...

ska : tiada sesiapa..hmm.

untunglah ska masih ingatkan aku..hahaha.

gedek : selain kopratasa dan m.nasir tak ada lain lagi yang setanding..rasanyalah.!

Pena Marhaen said...

intan maisarah : senyum..*

brutalsolo : betul..belum ada lagi..

rastamat : aku juga menggelar dia artis yang "berseni'..

Naddia said...

kalo malas menulis..try melompat pulak

Pena Marhaen said...

naddia : insyaAllah saya akan cuba cadangan kamu..hehe

Semarak Api said...

eh xpnh dgr nama pnyanyi ni..nti nk google lagi lagu2 die..

Monster Globalisasi said...

iwan falls memang puitis dan lirik aktivist..

lagi satu dari seberang aku minat..
MARJINAL tapi ini band punk rocker.. liriknya begitu sesuai dengan keadaan rakyat..

Pena Marhaen said...

semarak api: dia ni memang popular..cari kat youtube.

monster globalisasi : aku pun pernah layan lagu MARJINAL ni..boleh tahan jgk.

BonekadalamChermin said...

:)

= sedekah.

Al said...

ak msih cuba mngenali si iwan fals...

senyum jugak..:)

Inspirationalefeks said...

senyumlah kawan-kawan walaupun kita adalah insan yang terlupakan dan biar lagu senandungkan rasa gembira kita semua . :)

HEROICzero said...

iwan fals. lagu2 kegemaran bapak aku neh. keh3x

Hantu Kak Limah said...

huhuhuhuhu...tenang...
iwan fals terkenal dgn lagu2 puitis..tanpa perlu lenggok2 manje..jerit pekik..muka berkeriut...kaki terkangkang...
penari poco-poco....dll
ia sgt santai dan indah.......

Kepala Manchiss said...

suara hati..iwan fals.

Sutera_suci said...

Pakcik Iwan..pkcik Iwan, bile nak mai Mesia?

Monster Globalisasi said...

iwan fals mmg menjadi pujaan ramai, termasuk aku sendiri.. puitis dan penuh sinis.. haha