Nuffnang Ads

Monday, 10 January 2011

tak ada tajuk

    Penat..hmm.Huh!Aku rasa hari ni rasa macam tak ada mood langsung nak update blog ni..Tapi entah kenapa jari aku rasa gatal plak nak menulis..bukan puisi tapi entah apa pun aku sendiri tak tau nak panggil.Sekadar sampah cemar aja kot!!

    Hari ni aku masih dalam proses penyesuaian dengan tugas baru aku kat opis jadi mungkin ianya sedikit sebanyak mempengaruhi mood gila aku...Entahlah!

    Aku ni kadang-kadang emo sikit.Jadi atmosfera pemikiran aku sering berubah-ubah mengikut iklim persekitaran hidup seharian aku.Hari ni otak aku blank o.k!Jadi aku pun tak tau apa motif aku tulis kat sini..Korang baca ajalah..Bukan kena bayar pun.

    Tadi aku dah post satu puisi sebenarnya,tapi aku dah delete sebab aku sendiri takda nafsu nak baca.Kan ke gila namanya tu..Hahaha!!Tu lah aku dah kata yang emosi tak berapa stabil hari ni..Tambah plak tahap nikotin  dalam badan aku dah berkurangan sebab aku dalam proses berhenti merokok.Heh.Azam sempena tahun baru laa katakan..Err..Bukan!!Azam yang di perbaharui sebenarnya setelah bertahun-tahun mencuba.Sebelum ni aku tak kisah kalau putus cinta,tapi aku memang tak boleh putus bekalan rokok.
  
   Ambil keputusan nak meninggalkan tabiat merokok ni lebih berat bagi aku dari ambil keputusan berpisah ngan awek beb!!Teman setia laa katakan..

    Err..aku cerita pasal apa ni?Rokok ye??Arghh!!Lantak lah...janji korang baca entry aku ni.Hehe.

4 comments:

Pistachio said...

xsuka lelaki merokok!.. huhu~

Pena Marhaen said...

Errkk!!

Sutera_suci said...

Saya pong! tak shuke laki yang merokok..PM, man jadda wa jada..chewahh..macam blajo dulu-dulu plak..hiks. All da best n semoga taun ni azam ni berjaya, yey!

Pena Marhaen said...

harap berkat dari doa kalian..hehe