Nuffnang Ads

Saturday, 1 January 2011

Perutusan Tahun Baru Aku

    Wah!! Dah masuk Tahun Baru hari ni rupanya..hahaha!Nampaknya aku terlewat beberapa jam..Bukannya apa,aku sibuk sikit semalam dan tak sempat nak update blog ni.. Maklumlah aku balik kampung dan aku plak tak bawak broadband jadi takleh nak mentenet.Jadi aku pun wish lambat sikit laa yek!Korang jangan kecik hati plak..hehe.

   Takda apa yang menarik rasanya bagi hidup aku tahun ni kecuali benda yang sama macam tahun sudah..Hmm!!Hidup aku ni statik je ..Takda perubahan langsung..Err,maksud aku bukanlah perubahan apa-apa secara total.Perubahan kecik ada laa .

  Tapi ada beza sikit saja kot.Tahun lepas aku bujang tetapi tahun ni aku belum kahwin..hehe..Kira ada beza laa tu...hehe..Bab kahwin ni aku trauma sikit sebab tahun ni  member aku banyak yang buat keputusan drastik untuk mengorbankan "kebujangan"diorang..Tinggal aku sorang je yang masih berjuang untuk kebebasan..hahaha!! Mak aku pun dah sibuk tanya bila nak kahwin..tu yang buat aku trauma.Mungkin tahun ni kot!!hehe..

 Jadi sebagai penyelesaiannya tahun ni aku nak carik awek seramai mungkin..Tahun lepas pun aku cuma dapat ngorat 365 orang awek je..Kiranya tahun ni aku nak pecah rekod laa..Hahaha!!

 (  Kalau ramai sangat awek kenapalah kau tak kahwin lagi? hehe. )

O.K lah aku nak ucap Selamat Tahun Baru Masihi 2011 pada korang semua..Selamat Tahun Baru!!

6 comments:

gedek! said...

Selamat tahon baru broher!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat selamat

Sutera_suci said...

Selamat tahun baru masihi jugak buat sedara..

Pena Marhaen said...

terima kasih atas ucapan selamat dari kalian..

Irwan said...

nak cari awek?

Awek akan diberi kepada yang layak saja bro.

jadi, layakkan diri anda..

maka anda akan dihujani dengan awek..

Tapi, lu nak cari awek...bukan nak cari bini...

Pena Marhaen said...

mula-mula cari awek,lepas tu buat selection carik bini..hehe..tu pun kalau ada yg sudi.