Nuffnang Ads

Tuesday, 16 November 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha.


 hari ni merupakan hari terakhir aku bekerja sebelum bercuti menyambut hari raya haji besok..
jadi malam ni aku kena balik kampung dan selebret kat sana..lagi happening wa cakap lu!!KL ni apa ada..hehe
yang penting besok kitorang akan bergotong royong melapah lembu korban di masjid dan surau kampung aku..part tu yg best.
 boleh gak aku jumpa kawan-kawan lama yang dah jarang nampak muka kat kampung walaupun time cuti umum..
maklum laa diorang dah lupa daratan semenjak keja kat bandar dan mana yang dah kahwin tu pulak kena laa balik kampung ikut giliran...nasib baik laa aku bujang lagi jadi aku boleh balik kampung bila-bila masa je..hehehe
lagipun aku ni kan jiwa kampung(member2 aku yg cakap)..
 aku jugak nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kat korang yang rajin menjenguk kat blog aku ni dengan ucapan "Selamat Hari Raya Aidiladha"...hayatilah maksud pengorbanan sebenar yang dituntut ke  atas setiap dari kalian semua...

1 comment:

blogmaster said...

Assalamualaikum , tuan blog yang budiman serta pembaca blog ini yang dihormati, di sini ada 1 jemputan:

Ekspo Perdagangan Antarabangsa Cheng Ho, Stadium Sultan Muhammad IV,Kota Bharu, Kelantan
21- 26 November 2010 / 10 pagi - 10 malam. Semua dijemput hadir.

Kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Kelantan Ingin menjemput tuan, puan, saudara, saudari, adik,abang dan kakak serta seluruh Rakyat Malaysia yang dihormati untuk turut memeriahkan Ekspo Perdangangan Antarabangsa Islam @ Ekspo Cheng Ho (Kelantan-China) pada 21 hingga 26 November 2010/ jam 10 pagi hingga 10 malam.
Bertempat di Perkarangan Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu, Kelantan

- Pameran Teknologi Bertaraf Dunia dari China
- Pameran Perniagaan Malaysia dan China
- Pesta Makanan Halal IKS Tempatan & Antarabangsa
- Pameran Ilmiah Tamadun
- Pameran Sejarah Islam & Pelayaran Cheng Ho
- Forum Perniagaan & Business Matchmaking
- Pertunjukan Fesyen Islam
- Pertunjukan Akrobatik


Bagi mereka yang tidak dapat hadir, masih boleh kunjungi Ekspo Cheng Ho ini secara "Maya@ Virtual" melalui saluran web/ blog berikut:

Blog Media Cheng Ho Expo www.chenghoexpo.blogspot.com
Online Expo di - www.chenghoexpo.net
TV 6 TV Malaysia.net - www.tvmalaysia.net
dan Web YB Dato Husam Musa - www.husammusa.com


Terima Kasih.